NIEUW: altijd gratis verzending!

Niet gesloopt maar geslepen – Anton Lagendijk

 14,95

Een aangrijpend boek over het leven van Anton Lagendijk, slachtoffer van langdurig seksueel en emotioneel misbruik.

Met deze aankoop steunt u het werk van Stichting de Arend

Categorie├źn: ,

Beschrijving

Ieder leven is waardevol, ook wanneer mensen daar anders over denken. Dat wordt bewezen met dit aangrijpende boek. Anton Lagendijk, slachtoffer van langdurig seksueel en emotioneel misbruik, vertelt u in verhalen hoe zijn kapotte leven hersteld werd door de God van wonderen.

Bekijk hier onder een fragment uit de uitzending van Hour of Power, waar Anton Lagendijk in gesprek gaat met Jan van den Bosch over zijn boek.

Extra informatie

Gewicht480 g
Afmetingen210 x 145 x 22 mm
Auteur

Anton Lagendijk

Bindwijze

Paperback

Druk

1

ISBN

9789082470000

Aantal pagina's

264

Beoordelingen

  1. Cynthia

    super goed! Kan ik aanraden te lezen. Het geloof wordt zeer versterkt door het lezen van dit boek. Alhoewel het verhaal aan het begin best confronterend is i.v.m het geleden misbruik van de schrijver. Maar hoe de schrijver later uit zijn pijn en afwijzing wordt getrokken door een trouwe en liefdevolle God. En hoe God redt en oplossingen geeft ook in praktische situaties.. Onvoorstelbaar! Hallelujah, Prijs de Heer! Op deze God kunnen wij ons verlaten

  2. Annelies

    Heel indrukwekkend! wat een verlossing door Jezus Christus.. bemoediging voor vele.. waar geen hoop was.. geen uitzicht.. daar was God.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *